![М'ясний терін з печінкою, беконом і фісташками](https://img2.zakaz.ua/upload.version_1.0.3a6b14b078c6948f0c9a89a54f233ef7.350x350.jpeg)
М'ясний терін з печінкою, беконом і фісташками
- 1. Свинина (окіст) — 800 г.
- 2. Куряча печінка — 250 г.
- 3. Бекон — 150 г.
- 4. Цибуля ріпчаста — 150 г.
- 5. Фісташки — 120 г.
- 6. Вершки — 200 мл.
- 7. Яйця — 2 шт.
- 8. Часник — 2 зубчика
- 9. Коньяк — 2 ст. л.
- 10. Вершкове масло — 1 ст. л.
- 11. Мускатний горіх — 1 ч. л.
- 12. Чорний мелений перець — 1 ч. л.
- 13. Cіль — за смаком
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Цибулю очистити від лушпиння та дрібно нарізати кубиками.
Курячу печінку нарізати середніми шматочками.
Бекон нарізати дрібними кубиками.
На сковороду викласти шматочки бекону (без масла) і обсмажити не більше 1-2 хвилини, щоб бекон не згорів.
Потім бекон зі сковороди викласти в тарілку, а на сковороді розтопити вершкове масло. На олії обсмажити цибулю до золотистості (приблизно 5 хвилин).
Потім додати на сковороду печінку. Обсмажити приблизно 4-5 хвилин, періодично помішуючи.
Окорок нарізати великими шматками, а потім, пропустивши через велику решітку м'ясорубки, зробити свинячий фарш.
Додати до фаршу яйця, перець, мускатний горіх, часник, видавлений через прес. Посолити за смаком і добре вимішати фарш.
Потім додати у фарш вершки і коньяк. Знову добре перемішати. Після чого додати обсмажену печінку і очищені фісташки.
Добре все перемішати, щоб добавки рівномірно розподілилися по всьому об'єму фаршу.
У продовгувату форму для випікання викласти всю суміш, утрамбувати, щоб не було порожнечі. Потім форму замотати в 2 або 3 шари фольги і прибрати її в холодильник на ніч.
Після цього форму у фользі поставити в глибоку форму і налити в неї води, так щоб вона доходила до половини форми у фользі.
Глибоку форму поставити в духовку, розігріту до 160°С і запікати 80-90 хвилин.
Потім, вийняти її з духовки і дати повністю охолонути. Після цього зняти з теріна фольгу і злити воду. Не виймаючи його з форми, знову накрити фольгою, а зверху поставити важкий предмет, щоб терін ущільнився. У такому вигляді прибрати його в холодильник мінімум на 8 годин.
Далі терін акуратно перевернути на блюдо, прикрасити за смаком і подавати.