![Форікол - баранина по-провански](https://img2.zakaz.ua/upload.997ae61628563d62ace1887728ab821b.350x350.jpg)
Форікол - баранина по-провански
- 1. Червоне сухе вино — 2 ст.
- 2. Картопля — 4 шт.
- 3. Маслини без кісточки — 150 г.
- 4. Розмарин — 1 гілочка
- 5. Паста томатна — 1 ст. л.
- 6. Перець солодкий — 1 шт.
- 7. Петрушка — 3 гілочки
- 8. Олія рослинна — 2 ст. л.
- 9. Бараняча корейка — 800 г.
- 10. Лист лавровий — 1 шт.
- 11. Апельсин (подрібнена цедра) — 1 шт.
- 12. Часник — 2 зубчики
- 13. Цибуля ріпчаста (велика) — 1 шт.
- 14. Сіль — за смаком
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
М'ясо вимити, нарізати великими шматками, покласти в миску і залити червоним вином. Додати розкришений лавровий лист, кілька листочків розмарину і залишити на ніч.
Наступного дня цибулю, часник і картоплю очистити. Цибулю нарізати товстими півкільцями, картоплю - великими шматками, часник роздавити. Перець вимити і крупно нарізати, видаливши серцевину. М'ясо вийняти із маринаду, не обсушувати, обсмажити в 1 ст. л. розігрітої рослинної олії, часто перевертаючи, 8 хв. Маринад зберегти.
Перекласти м'ясо в каструлю. У сковороду, де смажили м'ясо, додати олію, що залишилася, і обсмажити цибулю, часник і перець, 5 хв. Викласти в каструлю з м'ясом.
Влити половину маринаду, додати томатну пасту, перемішати і готувати на сильному вогні 5 хв. Влити маринад, який залишився, покласти листочки розмарину і оливки. Зменшити вогонь, нещільно накрити кришкою і тушкувати 1,5 год.
Додати картоплю і готувати ще20 хв. Переставити в прохолодне місце і залишити до наступного дня. Наступного дня розігріти, додавши апельсинову цедру і листочки петрушки.