Десерт а-ля "Павлова" (низькокалорійний)
- 1. Яєчні білки (добре охолоджені) — 2 шт.
- 2. Цукрова пудра — 5 ст. л.
- 3. Знежирений сир — 200 г.
- 4. Йогурт (без добавок) — 100 г.
- 5. Пюре з полуниці — 200 г.
- 6. Фрукти (шоколад, горіхи, ягоди) для прикраси — за бажанням
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Охолодженими в морозилці вінчиками збити охолоджені білки в пишну піну.
Поступово додаючи пудру (буквально по ложечці), збивати білки, приблизно протягом 10 хвилин (збивати до стійких "піків").
Масу викласти однаковими коржиками на деко, застелене пергаментом і відправити в духовку на 30 хвилин при температурі 150°С. Через 30 хвилин духовку потрібно вимкнути і ще хвилин 10 дати постояти виробам всередині. Потім духовку відкрити і залишити безе всередині до повного охолодження. Це важливо, щоб меренги не осіли!
Приготувати крем. Сир змішати з полуничним пюре і йогуртом (можна збити блендером або міксером).
Дві меренги змастити з одного боку кремом, з'єднати і прикрасити верх (фруктами, горіхами, тертим шоколадом).