Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська американська обід › Кокосове печиво з чорносливом
Кокосове печиво з чорносливом

Кокосове печиво з чорносливом

Пропонуємо вам як варіант доповнення до сімейного вечірнього чаювання приготувати кокосове печиво з чорносливом. Воно припаде до смаку всій вашій родині. Адже, таке печиво не тільки дуже смачне, але і корисне. Кокос відомий своєю користю в підвищенні імунітету і опірності організму інфекціям. А чорнослив багатий мінеральними речовинами - калієм, натрієм, магнієм, кальцієм, фосфором і вітамінами. Смак печива не залишить вас байдужими. Хрустке тісто, всередині якого укладено чорнослив, приготувати таке не складе особливих труднощів. Тому для тих, хто любить печиво і хто обожнює сухофрукти в ньому, неодмінно варто приготувати таке печиво.

Кількість порцій 5
Час приготування 60 хв

  1. 1. Пшеничне борошно — 170 г.
  2. 2. Кокосова стружка — 150 г.
  3. 3. Вершкове масло — 125 г,
  4. 4. Мед — 2 ст. л.
  5. 5. Цукор — 2 ст. л.
  6. 6. Чорнослив — 40 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Щоб замісити тісто потрібно: змішати борошно, приблизно 120-125 г. кокосової стружки, мед, цукор і вершкове масло, яке повинно бути м'яким.

  2. Замісити тісто і скатати з нього невеликі кульки.

  3. Чорнослив промити і обсушити. У кожну кульку втиснути по одному чорносливу (якщо плід великий, то розрізати його на 2 частини).

  4. Потім знову скатати кульки і обваляти кожну кульку в кокосовій стружці, що залишилася.

  5. На деко вистелити пергаментний папір і викласти кульки.

  6. Деко поставити в розігріту до 180°С духовку і випікати приблизно 25-30 хвилин до рум'яного кольору кульок.

  7. Потім витягнути деко з духовки і дати печиву повністю охолонути.