Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти українська плита обід › Полуниця в клярі
Полуниця в клярі

Полуниця в клярі

Що може бути смачнішим чим полуниця в клярі? Ніжні, червоні ягоди, що тануть у рідкому тісті та смажаться на вогні, так і просяться до рота знову і знову. Можете не сумніватись, таким десертом, ви здивуєте не лише своїх рідних та близьких, а й себе. Та не слід зупинятись лише на смакових якостях цього по-справжньому літнього плоду, адже букет його корисних властивостей може приємно здивувати вас. Здавна відомо, що в тому домі, де споживають цю ягоду, лікареві немає, що робити. Полуниця не лише своїм вітамінним комплексом підвищує імунітет, а й допомагає покращити пам'ять та апетит. Тому, готуйте цей десерт із задоволення і не пропустіть можливості насити свій організм корисними мікроелементами!

Кількість порцій 6
Час приготування 45 хв

  1. 1. Борошно — 125г
  2. 2. Яйця — 1 шт
  3. 3. Молоко — 200мл
  4. 4. Цукор — 1 ст.л.
  5. 5. Сіль — щіпка
  6. 6. Рослинна олія без запаху — 100мл
  7. 7. Полуниця — 500г
  8. 8. Цукрова пудра — для прикраси
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Просіяти борошно, додати жовток, цукор, сіль, добре перемішати вінчиком.

  2. Продовжуючи збивати, повільно влити олію (1 ст.л.) і молоко, до отримання однорідного тіста. Помістити тісто в прохолодне місце на 1 годину.

  3. Збити білки і обережно ввести в тісто рухами знизу-вгору.

  4. Полуницю помити і викласти на паперовий рушник.

  5. Масло розігріти, занурити полуницю в кляр і опустити в киплячу олію. Смажити у фритюрі до золотистого кольору.

  6. Вийняти ягоди шумівкою, покласти на паперовий рушник, щоб увібрався зайвий жир.

  7. Посипати цукровою пудрою і подавати.