Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти українська плита українська осінь › Кабачкові оладки з куркою
Кабачкові оладки з куркою

Кабачкові оладки з куркою

Неймовірно смачна страва, яку ми вам рекомендуємо приготувати, може вас сьогодні порадувати в якості вечері. Це незвичайний рецепт приготування оладок. Адже, зазвичай оладки готують, щоб потім подавати в якості десерту. Але наші оладки відмінно наситять ваш організм поживними речовинами в якості вечері або обіду. Кабачки, які присутні в страві зроблять наші оладки ще більш ніжними та легкими. Часник додасть відмінного апетитного аромату страві. Оладки будуть гарні в якості самостійної страви. Подавати оладки можна зі сметаною або майонезом, прикрасивши дрібно порізанною зеленню. Приємного апетиту!

Кількість порцій 5
Час приготування 25 хв

  1. 1. Куряче філе — 250 г.
  2. 2. Кабачки — 350 г.
  3. 3. Борошно — 100 г.
  4. 4. Яйця — 2 шт.
  5. 5. Сметана — 2 ст. л.
  6. 6. Часник — за смаком
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Перець чорний мелений — за смаком
  9. 9. Соняшникова олія — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Кабачки натерти на крупній тертці, часник вичавити через прес. Куряче філе дрібно нарізати.

  2. Яйця збити з сіллю і перцем. Додати борошно, помішуючи. Додати кабачки, куряче філе і часник. Перемішати.

  3. Смажити на розігрітій сковороді, змащеній олією, із двох сторін 5 хвилин.