![Буряк, маринований із часником](https://img3.zakaz.ua/upload.version_1.0.26ecd505421f3f0480ee87a486c9b57a.350x350.jpeg)
Буряк, маринований із часником
- 1. Буряк — 500 г.
- 2. Часник — 4 зубчики
- 3. Винний оцет — 4 ст. л.
- 4. Цукор — 2 ст. л.
- 5. Лавровий лист — 2 шт.
- 6. Сіль — за смаком
- 7. Духмяний перець — за смаком
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Промити буряк і потім щільно загорнути його у фольгу, запекти в духовці протягом приблизно 1,5 години, до готовності. Витягнути буряк із духовки і залишити її остигати.
Налити в каструлю близько 250 мл. води. Туди ж додати пару горошин духмяного перцю, лавровий лист, цукор і сіль за смаком.
Довести воду до кипіння і кип'ятити приблизно 5 хвилин, потім остудити до теплого стану.
Часник очистити і нарізати тонкими пластинками. Остиглий буряк почистити і порізати невеликими тонкими шматочками.
У банку скласти пластинки буряку, періодично присипаючи їх часником. Туди ж додати трохи винного оцту.
У банку налити остиглу воду і закрити щільно кришкою. Банку прибрати в холодильник на дві доби.
Маринований буряк можна використовувати для салатів, перших страв або як гарнір до картоплі.