Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти східна середній плита весна › Сердечка теріякі
Сердечка теріякі

Сердечка теріякі

Сердечка теріякі дадуть вам відчути справжній смак азіатської кухні. Ніжні на смак вони зроблять делікатес з будь-якого гарніру, а також стануть головним гостем за святковим столом. Завдяки соусу теріякі смак сердечок буде надзвичайно цікавим і солодким. А імбир додасть ненав'язливої гостроти, а також зміцнить ваш імунітет. Хоча це так і не здається на перший погляд, але готувати цю страву дуже легко і просто. Запевняємо вас, ви помітно виростите в очах вашого коханого, пригостивши його такою вечерею. Спробувавши таке частування ваші гості будуть ще довго заходити до вас на вогник. Приємного апетиту!

Кількість порцій 4
Час приготування 80 хв

  1. 1. Курячі сердечка — 450 г.
  2. 2. Цибуля — 1 шт.
  3. 3. Крохмаль кукурудзяний — 1 ст. л.
  4. 4. Соус теріякі — 150 мл.
  5. 5. Імбир — 1 ч. л.
  6. 6. Кунжут — 1-2 ч. л.
  7. 7. Олія — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Курячі сердечка ретельно промити і занурити на 20-30 хвилин в молоко. Вийняти, обсушити, посипати крохмалем.

  2. Цибулю нарізати шматочками близько 20 мм. Розігріти 1-2 ст. ложки олії, підрум'янити цибулю.

  3. Викласти в сковороду сердечка, трохи додати вогню, смажити до зміни кольору сердечок.

  4. Вийняти цибулю, залити соус теріякі, додати імбир, тушкувати на слабкому вогні до готовності сердечок і загустіння соусу, приблизно півгодини або більше.

  5. Якщо немає готового соусу теріякі його можна приготувати: обсмажені сердечка залити 2-3 ст. ложками соєвого соусу, стільки ж води, перемішати з 1 ст. ложкою цукру і дати соусу загуснути.