Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти російська середній російська зима › Солянка на сковороді
Солянка на сковороді

Солянка на сковороді

Така солянка більше нагадує звичайне овочеве рагу, але головними інгредієнтами даного блюда є квашена капуста і солоні огірки, ну і, звичайно, різні види м'яса: яловичина, сосиски, окіст ін. У результаті додавання всіх складових страви, солянка виходить дуже смачною і насиченою. Солянка на сковороді - це не тільки смачне друге блюдо, але і досить корисне. Важливо при приготуванні цієї солянки позбутися насиченого смаку кислоти і розсолу квашеної капусти. З цією метою капусту на кілька хвилин кладуть в окріп, потім відкидають на друшляк, а остигнуту віджимають. Ароматна солянка на сковороді обов'язково сподобається вашим близьким і гостям.

Кількість порцій 6
Час приготування 160 хв

  1. 1. Яловичина — 250 г.
  2. 2. Жир — 2,5 ст. л.
  3. 3. Квашена капуста — 500 г.
  4. 4. Лимон — 1/2 шт.
  5. 5. Маслини — за смаком
  6. 6. Цибуля — 2 шт.
  7. 7. Морква — 1 шт.
  8. 8. Окіст — 100 г.
  9. 9. Солоний огірок — 3 шт.
  10. 10. Сіль — за смаком
  11. 11. Сосиски — 100 г.
  12. 12. Сухарі панірувальні — 2 ст. л.
  13. 13. Томатна паста — 2 ст. л.
  14. 14. Чорний мелений перець — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Квашену капусту віджати від розсолу, додати жир, злегка обсмажену цибулю, моркву, томатну пасту. Тушкувати 2 години.

  2. Варені сосиски, окіст, яловичину нарізати тонкими скибочками, злегка обсмажити. Додати очищені від шкірки і насіння солоні огірки, нарізані скибочками, тушкувати 30 хвилин.

  3. Сковороду змастити жиром, додати шар тушкованої капусти, шар тушкованих м'ясних продуктів, знову шар капусти, посипати сухарями, полити олією і смажити 10 хвилин.

  4. Солянку прикрасити лимоном, солоними огірками, маслинами.