![Китайські парові пиріжки баоцзи](https://img3.zakaz.ua/upload74c04469948e876497193ab6b05c9270.jpg.350x.jpg)
Китайські парові пиріжки баоцзи
- 1. Пшеничне борошно — 500 г
- 2. Свинина (філе) — 500 г
- 3. Кунжутна олія — 125 мл
- 4. Соєвий соус — 20 мл
- 5. Рисове вино або херес — 3 мл
- 6. Мелений імбир — 1 ч.л. з гіркою
- 7. Сіль — 10 г
- 8. Цукор — за смаком
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Свинину перемолоти до отримання фаршу.
Влити в нього вино, соєвий соус, додати мелений імбир, сіль, трохи цукру, все як слід перемішати.
Після влити трохи холодної води і добре збити, щоб фарш вийшов не рідким і не густим, додати кунжутну олію і добре перемішати.
Борошно просіяти гіркою, зробити у ній заглиблення і поступово влити 250 мл. холодної води, замішуючи тісто. Воно має вийти не м'яким, але й не крутим.
Отримане тісто розділити на кульки, вагою приблизно по 15 г.
Кожну кульку розкачати у вигляді коржа так, щоб всередині він був товстішим, а по краях тоншим.
До коржів покласти начинку, приблизно по 20 г. у кожен пиріжок.
Краї коржика зібрати до центру складками, зробивши по 18 "защипів" і надаючи таким чином пиріжку круглої форми.
Отримані пиріжки покласти в пароварку (можна зробити імпровізовану пароварку, натягнувши над каструлею з киплячою водою марлю - але в такому випадку час приготування треба збільшити) і готувати на сильному вогні близько 5 хвилин.