![Фунчоза з овочами і свининою](https://img2.zakaz.ua/upload.50e943e0c7cd234ee4fa5cf40e1e52f6.350x350.jpg)
Фунчоза з овочами і свининою
- 1. Свинина — 300 г.
- 2. Соняшникова олія рафінована — 150 мл.
- 3. Сіль — 1 ч. л.
- 4. Морква — 1 шт.
- 5. Перець солодкий червоний — 1 шт.
- 6. Цибуля фіолетова — 1 шт.
- 7. Часник — 1 зуб.
- 8. Кунжут — 1 ст. л.
- 9. Фунчоза — 180 г.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Спочатку свинину нарізати тонкими полосочками. Обсмажити свинину, злегка посолити, на розпеченій сковороді в невеликій кількості соняшникової олії. Свинину періодично перемішувати під час обсмажування.
Пока свинина обсмажується, підготувати такі інгредієнти. Моркву почистити і натерти на тертці. Червоний солодкий перець розрізати на половинки, вирізати насіння і перегородки, м'якоть нарізати тонкими полосками. Фіолетову цибулю очистити та нарізати тонкими полукільцями. Подрібнити часник і зелену цибулю.
Коли свинина буде готова, викласти її в миску. Налити олію в ту ж сковороду, де обсмажувалася свинина, і викласти туди нарізану цибулю, моркву і перець. Обсмажити до готовності овочів. Додати в сковороду зелену цибулю і часник. Всипати трішки солі і обсмажити хвилину, постійно перемішувати при цьому. Повернути назад в сковороду до овочів обсмажені шматочки свинини. Перемішувати і готувати на дуже повільному вогні 5 хвилин.
Поки свинина і овочі разом готуються, приготувати рисову локшину. Залити її холодною водою на 3 хвилини, потім воду злити і залити крутим підсоленим окропом ще на 5 хвилин. Через п'ять хвилин окріп злити.
Викласти рисову локшину в сковороду до овочів і свинини. Поставити на повільний вогонь, перемішати фунчозу і готувати так близько 3 хвилин. В кінці всипати кунжут, перемішати ще раз.