![Лахмаджун](https://img3.zakaz.ua/upload.version_1.0.c2d86444560d6650eefe148f3b3b8f0f.350x350.jpeg)
Лахмаджун
- 1. Вода — 1 ст.
- 2. Дріжджі — 1 ст. л.
- 3. Цукор — 1 ст. л.
- 4. Сіль — 2 ч. л.
- 5. Борошно — 2 ст.
- 6. Фарш (будь-який) — 350 г.
- 7. Цибуля — 1 шт.
- 8. Петрушка — 1 пуч.
- 9. Вершкове масло — 75 г.
- 10. Помідори — 2 шт.
- 11. Паприка — 2 ч. л.
- 12. Перець гострий — 1 шт.
- 13. Молоко — 0, 5 ст.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Дріжджі розчинити в теплій воді, додати цукор. Залишити на 10 хвилин.
Борошно просіяти, додати сіль, влити дріжджі. Поставити в тепле місце на 40 хвилин.
Розділити тісто на невеликі шматочки, надавши кожному форму м'ячика і залишити на 30 хвилин.
Для начинки у фарш додати перекручені на м'ясорубці цибулю, петрушку, томати, 2 види перцю, масло. Також посолити.
Потім кожен шматочок тіста розкачати величиною з тарілку. Після цього викласти кожен шматочок тіста, змащений зверху маслом на деко. На тісто викласти тонким шаром 1-1,5 ст. л. начинки і розрівняти.
Пекти потрібно 5-6 хвилин при температурі 200°С.
Готові лахмаджуни згорнути рулетом й вичавити на них лимонний сік.