Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти українська європейська обід літо › Кабачки "Пеньки", запечені з фаршем
Кабачки "Пеньки", запечені з фаршем

Кабачки "Пеньки", запечені з фаршем

Кабачки Пеньки ", запечені з фаршем - дуже смачна, ситна, проста у приготуванні страва з молодих кабачків, наповнених фаршем і запечених в духовці зі сметаною. Чудова альтернатива домашнім голубцям. Тільки ніжніші і дієтичні.Ідеально підходять людям, які страждають шлунково -кишковими захворюваннями, дітям і літнім людям. Кабачки багаті білками, рослинними жирами, мають високий вміст калію, кальцію, міді та фосфору. Легко засвоюються і виводять з організму токсичні речовини і надлишок холестерину. Ідеальне співвідношення смачного і корисного. Готуйте наші кабачки у вигляді лісових пеньків і будьте здорові!

Кількість порцій 8
Час приготування 100 хв

  1. 1. Кабачки — 700 г.
  2. 2. Фарш із яловичини — 200 г.
  3. 3. Цибуля ріпчаста — 100 г.
  4. 4. Морква — 100 г.
  5. 5. Томатна паста — 1 ст. л.
  6. 6. Сметана — 5 ст. л.
  7. 7. Соняшникова олія — за смаком
  8. 8. Сіль — за смаком
  9. 9. Чорний мелений перець — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Ріпчасту цибулю очистити від лушпиння та дрібно нарізати кубиками.

  2. Моркву промити і натерти на дрібній тертці.

  3. У сковороді на олії обсмажити цибулю, приблизно 3-4 хвилини. Слідом додати моркву і смажити ще хвилини 3.

  4. Потім додати фарш і перемішати. Фарш слід постійно розбивати на дрібні грудочки. Смажити близько 15 хвилин.

  5. Кабачки очистити від шкірки і порізати на 3 частини.

  6. З кожного шматочка кабачка чайною ложкою вибрати м'якоть, але щоб не пошкодити дно. Повинен вийти стаканчик.

  7. М'якоть із усіх кабачків дрібно порізати і додати її на сковороду до фаршу. Туди ж додати томатну пасту і приблизно 4 ст. л. сметани. Все перемішати і смажити ще хвилин 5.

  8. Фарш зняти з вогню і начинити їм кожен стаканчик із кабачків.

  9. Стаканчики викласти у форму для випікання або на деко. Зверху кожен стаканчик змастити сметаною, що залишилася.

  10. Деко поставити в розігріту до 180°С духовку. Випікати приблизно 30-40 хвилин.

  11. Подавати "пеньки" слід гарячими.