Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти українська плита європейська дієтичні страви › Весняна печеня з курки і молодої картоплі
Весняна печеня з курки і молодої картоплі

Весняна печеня з курки і молодої картоплі

Звичну нам печеню абсолютно незаслужено вважають зимовою стравою. Яскрава весняна зелень, курячі стегенця і молода картопля вдало поєднуються в рецепті цієї ситної страви. У кожну страву з курки завжди хочеться додати ексклюзиву, щоб кожного разу вона мала неповторний смак. Ніжне куряче м'ясо як можна краще підходить до ранньої картоплі. А брокколі, зелений горошок і зелень додадуть страві не тільки яскраве кольорове оформлення, але й так потрібні вам навесні вітаміни і мікроелементи. Завдяки соусу песто страва набуває не тільки гармонійний смак, але і запам'ятається вам надовго.

Кількість порцій 3
Час приготування 80 хв

  1. 1. Оливкова олія — 1 ст. л.
  2. 2. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  3. 3. Дрібна молода картопля — 300 г.
  4. 4. Овочевий бульйон — 425 мл.
  5. 5. Броколі — 300 г.
  6. 6. Зелений горошок — 140 г.
  7. 7. Зелена цибуля — 1 пучок
  8. 8. Соус песто — 2 ст. л.
  9. 9. Петрушка — 100 г.
  10. 10. Кріп — 100 г.
  11. 11. Курячі стегенця — 500 г.
  12. 12. Сіль — за смаком
  13. 13. Перець — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Розігріти оливкову олію в глибокій сковороді з масивним дном. Додати подрібнену цибулю, пасерувати на слабкому вогні близько 5 хвилин. Відправити в сковорідку курячі стегенця без шкіри і кісток і готувати, поки вони не побіліють.

  2. Додати дрібну молоду картоплю, влити бульйон і поперчити. Довести до кипіння, накрити кришкою і тушкувати приблизно 30 хвилин.

  3. Додати броколі, зелений горошок і зелень, готувати під кришкою 5 хвилин. Потім вмішати соус песто, прогріти і подавати страву до столу. Смачного!