Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти українська плита європейська весна › Суп із квасолею і копченостями
Суп із квасолею і копченостями

Суп із квасолею і копченостями

Пропонуємо вашій увазі дуже незвичайний суп. Суп з квасолею і копченостями досить ситний і поживний варіант обіду. Такий суп буде незамінний в холодну пору року. Так як він містить в собі досить велику кількість інгредієнтів, а також такі висококалорійні продукти, як свинячі ребра і квасоля. Суп як потужний титан впорається з усяким звірячим голодом. Суп досить корисний, завдяки білку, який є в квасолі і м'ясі. Суп містить також велику кількість овочів, які позитивно впливатимуть на ваше травлення. А зелень прекрасно наповнить ваш організм вітамінами. Такий суп, до речі, можна їсти і на другий день також. Приємного апетиту!

Кількість порцій 6
Час приготування 80 хв

  1. 1. Свині ребра — 0,5 кг.
  2. 2. Квасоля — 300 г.
  3. 3. Макарони — 200 г.
  4. 4. Картопля — 2 шт.
  5. 5. Цибуля — 1 шт.
  6. 6. Морква — 1 шт.
  7. 7. Болгарський перець — 1 шт.
  8. 8. Стебло селери — 1 шт.
  9. 9. Зелень — за смаком
  10. 10. Соняшникова олія — 2 ст. л.
  11. 11. Сіль — за смаком
  12. 12. Перець чорний мелений — за смаком
  13. 13. Вода — 2 л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Замочити квасолю на 6-10 годин.

  2. Промити квасолю, залити 1 л. води і варити 5 хвилин.

  3. Коли квасоля трохи покипить, долити воду, що залишилася. Варити 30 хвилин.

  4. Після цього свині ребра порізати і додати в суп з квасолею.

  5. Картоплю і селеру порізати кубиками. Додати до квасолі, коли вона буде м'якою. Варити разом 15 хвилин.

  6. Дрібно порізати болгарський перець і цибулю, моркву натерти на крупній тертці, зелень подрібнити. На соняшниковій олії підсмажити цибулю, потім додати болгарський перець, моркву і смажити 5-7 хвилин.

  7. Додати в суп макарони і зажарку, варити 10 хвилин. Під кінець додати сіль, перець і зелень. Подавати суп із квасолею гарячим.