Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти українська плита європейська обід › Варення із ревеню та полуниці
Варення із ревеню та полуниці

Варення із ревеню та полуниці

Варення із ревеню та полуниці - це загадка смаку. І, що ми робитимемо для того, щоб пізнати його трохи краще? Звичайно ж, розгадувати, готувати і куштувати. Приготувати варення з ревеню і полуниці дуже просто, і не дивно, що цей рецепт мрія кожної господині. Поєднання солодкої полунички і кисленького ревеню подарують улюблений смак з дитинства. Влітку упустити шанс заготовити корисні ласощі просто неможливо. Ми вам допоможемо запастися варенням з полуниці і ревеню, і не дозволимо втратити задоволення зміцнити своє здоров'я і зігрітися в холодну пору року. Та й улюблений чай вам теж необхідно прикупити, адже це незамінний напій у доповнення до апетитного десерту.

Кількість порцій 8
Час приготування 40 хв

  1. 1. Цукор — 1,2 кг.
  2. 2. Ревінь — 1 кг.
  3. 3. Полуниця — 1 кг.
  4. 4. Лимон — 1 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Спочатку нарізати на шматочки ревінь. Викласти в ємність і засипати цукром.

  2. Як тільки ревінь пустить сік, а цукор розчиниться - поставити на середній вогонь. Довести до кипіння і варити 10 хвилин.

  3. Тим часом нарізати чисту полуницю. Додати її до ревеню і варити ще 20 хвилин. В кінці варки додати сік одного лимона. Перемішати.

  4. Періодично знімати піну з варення. А готовий продукт закатати в стерилізовані банки.