Пиріг зі згущеним молоком
- 1. Згущене молоко — 380 г.
- 2. Яйце — 2 шт.
- 3. Борошно — 130 г.
- 4. Крохмаль — 30 г.
- 5. Сода — 2 г.
- 6. Лимонний сік — 3 г.
- 7. Вишневе повидло — 400 г.
- 8. Цукрова пудра — 20 г.
- 9. Ягоди журавлини — 20 г.
- 10. Вершкове масло — 20 г.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Приготування тіста зі згущеного молока: розігріти духовку до 180°С. Яйця злегка збити (це не обов'язково - можна одразу з'єднати яйця зі згущеним молоком). Додати згущене молоко та перемішати до однорідності (можна збити міксером, а можна і вручну).
Додати просіяне борошно з крохмалем, перемішати. Додати погашену лимонним соком соду. Перемішати тісто та викласти в змащену маслом форму (або на змащений папір для випікання у формі). Випікати пиріг зі згущеним молоком до рум'яності, приблизно 25-35 хвилин (всередині пиріг може бути світлим, а може добре пропектися та стати темніше, але це справа смаку).
А стосовно фруктово-ягідної начинки, тут - все за смаком і бажанням. Але головне - начинка повинна бути кисленькою та не занадто рідкою. Розрізати пиріг зі згущеного молока, що охолов, на два коржі. Один корж змастити повидлом, другим коржем накрити та прикрасити так, як захочеться. Найпростіше - посипати цукровою пудрою через ситечко та викласти зверху ягоди (наприклад, журавлину).