Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти українська плита європейська перші страви › Гороховий суп із реберцями
Гороховий суп із реберцями

Гороховий суп із реберцями

Кожен знає, що горох не тільки смачний, але і дуже корисний. У цій рослині міститься величезна кількість білків, які організм легко засвоює. Також горох не дає радіації надходити в наші організми. Саме тому ми пропонуємо вам приготувати гороховий суп з реберцями. Ситна, ароматна і дуже смачна страва легко, немов могутній титан, впорається з голодом. Суп зігріє вас зсередини, подарує організму відчуття комфорту. Його аромат - це справжній запах оселі, затишку, тепла і довіри. Також ця страва дуже сподобається чоловікам, які життя собі не уявляють без м'яса. Приємного апетиту!

Кількість порцій 8
Час приготування 150 хв

  1. 1. Копчені свині ребра — 500 г.
  2. 2. Сухий горох — 500 г.
  3. 3. Картопля — 6 шт.
  4. 4. Морква — 1 шт.
  5. 5. Цибуля — 1 шт.
  6. 6. Часник — 2 зубчика
  7. 7. Бекон — 100 г.
  8. 8. Гірчиця — 2 ст. л.
  9. 9. Кріп — за смаком
  10. 10. Петрушка — за смаком
  11. 11. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Горох промити, залити холодною водою і залишити на 4-5 годин.

  2. Ребра розрізати на шматки і варити 1-1,5 години, поки м'ясо не почне легко відставати від кісток. Далі м'ясо вийняти з каструлі, нарізати на шматочки.

  3. Засипати в каструлю горох і варити впродовж 30 хвилин. Потім покласти в каструлю нарізану кубиками картоплю і варити ще 20 хвилин.

  4. У цей час обсмажити на олії до золотистого кольору нарізані дрібними кубиками цибулю і моркву.

  5. Зроблену зажарку додати в каструлю з супом, додати шматки м'яса. Посолити. Варити ще 10 хвилин.

  6. За 3 хвилини до закінчення варіння покласти в каструлю гірчицю. Зелень і часник дрібно порізати, бекон нарізати тонкими смужками. Додати це все в суп і прогріти 1-2 хвилини.