Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти українська середній українська випічка › Пиріжки з картоплею (смажені)
Пиріжки з картоплею (смажені)

Пиріжки з картоплею (смажені)

Навіть, якщо ви рахуєте кілограми і переживаєте за свою вагу і за те, скільки ви з'їли, ви все одно навряд чи зможете відмовитися від цих чудесних, м'яких і смачних пиріжків. Все таки можна ж побалувати себе іноді! Тим більше, що ознайомившись з рецептом, ви відразу згадаєте пиріжки, які готувала в дитинстві мама чи бабуся. Ви захочете їх якомога швидше спробувати вже під час їх приготування. Цей запашний аромат зелені з картоплею зведе з розуму будь-кого. Тому не втрачайте часу, а краще поспішіть побалувати себе і своїх рідних смачними пиріжками, які нагадують дитячі радісні роки.

Кількість порцій 50
Час приготування 120 хв

  1. 1. Молоко — 100 мл.
  2. 2. Борошно — 1 кг.
  3. 3. Яйця — 1 шт.
  4. 4. Олія рослинна — 4 ст. л.
  5. 5. Цукор-пісок — 1 ст. л.
  6. 6. Сіль — 1 ч. л.
  7. 7. Дріжджі — 50 г.
  8. 8. Картопля — 1 кг.
  9. 9. Цибуля — 1 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Яйця, цукор та олію соняшникову змішати, посолити та розбити віничком. В дріжджі додати тепле молоко і розмішати. Потрохи додавати муку і замісити тісто.

  2. Якщо тісто сильно підійшло, потрібно його осадити. Коли тісто підійшло вдруге, потрібно вимісити пиріжки.

  3. Потім готувати начинку. Для цього відварити один кілограм картоплі та потовкти її. До цього обсмажити цибулю на рослинній олії. Потім в картоплю висипати цибулю та олію на якій вона смажилася.

  4. Відрізати від тіста шматочки та розкачати кружечки, на них викласти начинку. Смажити пиріжки на попередньо розігрітій олії протягом 5 хвилин з кожної сторони. Смажені пиріжки викласти в миску та обтерти від надлишкової олії.