Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти українська середній європейська вечірка › Крильця "медові" в мультиварці
Крильця "медові" в мультиварці

Крильця "медові" в мультиварці

Багато хто вважає, що крильця марно готувати і витрачати на них час, тому що там дуже мало м'яса і толком нічого їсти. Але проте крильця (особливо курячі) - це не тільки смачно, але й корисно. Адже в м'ясі курки дуже багато білка. Як зробити так, щоб страва з крилець стала ще більш корисною і з насиченим смаком? Для початку зробіть соус з меду, він зробить всю страва дуже м'якою і соковитою. Не бійтеся, що мед солодкий, а м'ясо курки - зрозуміло що навпаки. У підсумку ви отримаєте шикарну і просту страву. До речі, тут за вас майже всю роботу робить мультиварка, зберігаючи всі корисні вітаміни і мінерали, і при цьому робить страву дуже соковитою.

Кількість порцій 3
Час приготування 90 хв

  1. 1. Курячі крильця — 1 кг.
  2. 2. Мед — 2 ст. л.
  3. 3. Томатна паста — 2 ст. л.
  4. 4. Приправа для курки — за смаком
  5. 5. Сіль — за смаком
  6. 6. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Крильця вимити й обсушити.

  2. У мисці змішати мед, томатну пасту, приправу, сіль і чорний перець. Перемішати.

  3. Змастити отриманим маринадом крильця, залишити маринуватися на 1 годину.

  4. Увімкнути мультиварку, встановити режим "Випічка", додати 2 ст. л. рослинної олії, обсмажити крильця з кожного боку по 10-15 хвилин. Залити маринадом, увімкнути режим "Тушкування" на 30 хвилин.