Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти українська плита консервація осінь › Консервована кукурудза
Консервована кукурудза

Консервована кукурудза

Консервована кукурудза дуже затребувана в кулінарії. Її використовують у приготуванні салатів, додають в супи і рагу, нею прикрашають святкові страви. Вона є смачним і корисним гарніром, гармонійно поєднуючись з м'ясом і різними овочами. У порівнянні з квасолею або горошком при консервуванні та іншій кулінарній обробці кукурудза майже не втрачає своїх корисних властивостей, зберігає всі важливі мікроелементи і вітаміни. Вживаючи консервовану кукурудзу, ми отримуємо 26 елементів таблиці Менделеєва, які не втрачаються при консервуванні. Домашня консервована кукурудза м'яка, ніжна, соковита і, що дуже важливо, без хімічних консервантів.

Кількість порцій 4
Час приготування 190 хв

  1. 1. Кукурудза (зерна) — 700 г.
  2. 2. Вода — 1 л.
  3. 3. Сіль — 1 ст. л.
  4. 4. Цукор — 1 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Поставити на вогонь посудину з водою. Довести до кипіння. Додати сіль, цукор. У киплячу воду опустити друшляк із зернами кукурудзи на 3 хвилини.

  2. У заздалегідь стерилізовані банки, помістити кукурудзяні зерна. Залити розчином. Накрити кришкою.

  3. Скласти банки в каструлю з гарячою водою. Стерилізувати 3 години. Потім можна закатати банки.