Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти українська українська м'ясо літо › Домашні курячі сосиски
Домашні курячі сосиски

Домашні курячі сосиски

На жаль, в наш час знайти в супермаркеті сосиски, які дійсно зроблені з м'яса - це велика рідкість. Точніше зробити це практично нереально. У кращому випадку в них додають сою. У гіршому - не будемо заглиблюватися. В Інтернеті є навіть багато жартів з цього приводу - сміх крізь сльози. Тому у нас є чудовий рецепт домашніх сосисок з курячого м'яса. У цих сосисках ви вже точно будете впевнені, що вони з натуральних продуктів, що вони зроблені вами і їх можна готувати дитині не побоюючись за її здоров'я. Правду кажуть: хочеш зробити щось добре - зроби це сам. Домашні сосиски - хороший приклад для підтвердження виразу.

Кількість порцій 3
Час приготування 110 хв

  1. 1. Куряче філе — 350 г.
  2. 2. Молоко — 150 мл.
  3. 3. Мелений коріандр — 3 г.
  4. 4. Мелений мускатний горіх — 3 г.
  5. 5. Мелена солодка паприка — 3 г.
  6. 6. Мелений чорний перець — 3 г.
  7. 7. Часник — за смаком
  8. 8. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Куряче філе нарізати невеликими шматочками, залити холодним молоком та залишити на 30 хвилин. Після цього ретельно подрібнити блендером до однорідного фаршу. Спеції подрібнити з сіллю та часником. Отриманий фарш змішати з приготованими спеціями.

  2. Викласти фарш в кондитерський мішок або просто в міцний пакет. Викладати сосиски на плівку через кондитерську насадку з широким круглим отвором, або просто зрізавши куточок в пакеті. Майбутню сосиску загорнути щільно у плівку, намагаючись, щоб всередину не потрапило повітря, кінці зав'язати.

  3. Якщо сосиски потрібно варити одразу, то перед цим слід витримати їх у холодильнику 1-2 години. А ще можна їх заморозити і потім варити не розморожуючи, опускаючи в киплячу воду (при слабкому кипінні води). Варяться вони видко, в залежності від того, якої довжини та товщини вийшли.