Фісташкова паска
- 1. Сир — 600 г.
- 2. Яйця — 2 шт.
- 3. Ванільный цукор — 1 шт.
- 4. Вершкове масло — 100 г.
- 5. Фісташки — 100 г.
- 6. Цукор — 250 г.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Перед приготуванням паски неоюхідно оцінити сухість сиру. Якщо сир вологий, то переклсти його на тонку тканину (можна використовувати 2 шари марлі), треба зв'язати тканину вузлом і підвісити над тарілкою, куди б могла стікати сироватка. Після, протерти сир через сито, щоб вийшла розсипчаста маса.
Яйця розтерти з цукром на водяній бані. Необхідно слідкувати, щоб яйця не прилипали до дна посуду. Розтирати необхідно поки вони не стануть блідо кремового кольору.
Фісташки залити окропом, залишити на кілька хвилин, а потім очистити кожне ядерце від шкірки. Подрібнити очищені таким чином фісташки в блендері до отримання крупки.
У протертий сир влити яйця, додати ванільний цукор. Потім додати по ложці розм'якшене вершкове масло. Все перемішати, щоб сирна маса стала абсолютно однорідною. Додати фісташки і перемішати.
Перекласти сирну масу у форму. Форму заздалегідь прокласти одинарним шаром марлі. Марлю треба укласти якомога рівніше, щоб після приготування складки не відбилися на самій пасці. Кінці марлі укласти поверх сиру, поставити на них невелику тарілку, а на неї - тягар (наприклад, банку з водою). Поставити форму в глибоку тарілку (не в холодильник). Через отвір на дні форми надлишок сироватки буде витікати.
Через 8 годин паска готова. Треба перевернути форму на тарілку, потягнути за кінці марлі і витягнути з форми готову паску. Прикрасити паску можна очищеними ядерцями фісташок.