Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти українська мультиварка українська травневі свята › Риба в томатному соусі в мультиварці
Риба в томатному соусі в мультиварці

Риба в томатному соусі в мультиварці

Мультиварка - це відмінний помічник для готування різних корисних страв, тому що під час готування в мультиварці зберігаються всі корисні вітаміни, мікроелементи та мінерали. Тому риба в мультиварці - це відмінний варіант смачної і корисної їжі. Томатний соус надає йому особливого соковитого смаку. Крім того, помідори дуже корисні для організму. Не кажучи вже про те, що вони дуже смачні. Така страва добре прикрасить ваш обід, тому що її можна подавати як на святковий стіл, так і під час звичайної сімейної вечері.

Кількість порцій 6
Час приготування 30 хв

  1. 1. Філе судака — 700 г.
  2. 2. Морква — 3 шт.
  3. 3. Цибуля — 2 шт.
  4. 4. Корінь селери — 100 г.
  5. 5. Помідор — 4 шт.
  6. 6. Рослинна олія — 60 мл.
  7. 7. Вода — 100 мл.
  8. 8. Лаврове листя — 1 шт.
  9. 9. Пучок петрушки — 1 шт.
  10. 10. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Підготувати мультиварку та інгредієнти.

  2. Петрушку вимити й обсушити. Цибулю очистити, розрізати на чверті і разом з петрушкою подрібнити блендером. Моркву і корінь селери вимити, очистити, нарізати соломкою. Перемішати всі овочі.

  3. Рибне філе нарізати порційними шматками, приправити сіллю і перцем. Шматки риби викласти в чашу мультиварки, чергуючи з подрібненими овочами.

  4. Приготувати томатний соус. Помідори вимити й подрібнити блендером. Додати рослинну олію, сіль.

  5. Рибу з овочами залити томатним соусом, додати лавровий лист, закрити кришкою.

  6. Готувати в режимі «Мультикухар» 40 хвилин при температурі 110°С.