Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти російська випічка яйця літо › Сирник із маком
Сирник із маком

Сирник із маком

З великим задоволенням сьогодні пропонуємо вам рецепт приготування сирника із маком. Це чарівний десерт, який може дуже сильно порадувати вас і ваших близьких. Готується сирник недовго. Смак його виходить м'яким і вершковим. Тісто сирника виходить дуже м'яким, соковитим і повітряним. Такий маковий пустун буде танути на ваших губах. Будьте впевнені, що таких сирників вам буде завжди мало, так як деко розійдеться дуже швидко. Тому рекомендуємо запастися необхідними продуктами, тому що пекти прийдеться не одну партію сирників. Вони дуже добре поєднуються з ранковою кавою. Такий легкий і поживний сніданок зарядить вас і ваших близьких позитивним настроєм і колосальною енергією на весь день.

Кількість порцій 8
Час приготування 75 хв

  1. 1. Яйця — 9 шт.
  2. 2. Вершкове масло — 120 г.
  3. 3. Розпушувач — 1. ч. л
  4. 4. Цукор — 350 г.
  5. 5. Борошно — 300 г.
  6. 6. Мак — 300 г.
  7. 7. Мелені сухарі — 4 ст. л.
  8. 8. Сир кисломолочний — 400 г.
  9. 9. Пудинг класичний — 40 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Для тіста змішати 2 жовтки, розм'якшене вершкове масло і борошно, додати розпушувач і 75 г. цукру. Ретельно перемішати.

  2. Для макової маси 4 жовтки розтерти зі 150 г. цукру. Окремо збити 4 білка і додати до жовтків. Також додати мелений в блендері мак і мелені сухарі.

  3. Для сирної маси сир розтерти в блендері, додати пакетик класичного пудингу. Окремо 3 жовтки перетерти зі 120 г. цукру і додати до сирної маси. Також збити 3 білка і додати до сирної маси.

  4. Форму для випікання потрібно застелити пергаментом. Спочатку викласти основу (тісто), потім маковий шар, поверх вилити сирний шар.

  5. Випікати 60 хвилин при температурі 175°С.