Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти російська випічка обід › Простий сирний пиріг
Простий сирний пиріг

Простий сирний пиріг

Простий сирний пиріг - проста страва абсолютно у всьому. Цей десерт дуже ситний, одного шматка вам з головою вистачить для гарного сніданку. Той, хто любить каву з сиром, цілком може замінити останній цим пирогом. Десерт дуже простий у приготуванні і дуже корисний. У холодні пори року, коли наші організми виснажені, і починають загострюватися різні хвороби, цей пиріг допоможе вашому імунітету в боротьбі з різними інфекціями. Адже всі знають, який корисний домашній сир для нас. А ось запечені родзинки подбають про хороший стан вашої шкіри. Зробіть собі приємне - спечіть смачний і корисний десерт!

Кількість порцій 8
Час приготування 70 хв

  1. 1. Борошно — 1,5 склянки
  2. 2. Цукор — 1 склянка
  3. 3. Вершкове масло — 100 г.
  4. 4. Розпушувач — 1ч. л.
  5. 5. Сир домашній — 500 г.
  6. 6. Сметана — 1 склянка
  7. 7. Яйця — 3 шт.
  8. 8. Ванільний цукор — 1 ч. л.
  9. 9. Родзинки (за бажанням) — 50 г.
  10. 10. Цукати (за бажанням) — 50 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Вершкове масло залишити при кімнатній температурі до розм'якшення, потім з'єднати з половиною склянки цукру і розтерти.

  2. Борошно з'єднати з розпушувачем і просіяти все в миску з маслом і цукром.

  3. Перемішати все руками до тих пір, поки не утвориться борошняна крихта.

  4. Сир пропустити через сито або розтерти блендером до пастоподібного стану.

  5. Додати сметану, перемішати.

  6. Білки відокремити від жовтків. Білки покласти в холодильник, а до жовтків додати сир та сметану та ще раз все добре розтерти.

  7. Охолоджені білки збити з цукром у таку густу піну, щоб при нахилі миски вони не виливалися.

  8. З'єднати білки з сирною масою і акуратно перемішати знизу вгору в одному напрямку, щоб білки не осіли.

  9. Якщо використовуються цукати або родзинки, додати їх у начинку. Родзинки попередньо потрібно замочити в окропідо набухання, цукати нарізати на дрібні шматочки.

  10. Духовку розігріти до 180°С.

  11. У форму (можна також використовувати деко) насипати шар борошняної крихти, залишивши 1/3 тіста.

  12. На крихту викласти сирну начинку.

  13. Зверху знову присипати крихтою, що залишилася, рівномірно розподіливши її.

  14. Випікати в розігрітій духовці приблизно 25-30 хвилин.