![Пиріжки із капустою (печені)](https://img2.zakaz.ua/upload.5ddacb4808eda5e738fdfb36a26609ca.350x350.jpg)
Пиріжки із капустою (печені)
- 1. Борошно пшеничне — 600 г.
- 2. Дріжджі — 25 г.
- 3. Олія рослинна — 100 мл.
- 4. Яйця — 1 шт.
- 5. Молоко — 250 мл.
- 6. Цукор-пісок — 1 ч. л.
- 7. Сіль — за смаком
- 8. Маргарин — 20 г.
- 9. Квашена капуста — 100 г.
- 10. Цибуля — 1 шт.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
В теплій воді розвести дріжджі та дві ложки борошна. Залишити на 15 хвилин. Потім висипати попередньо просіяне борошно. Замісити м'яке тісто.
Прикрити його кришкою та поставити в тепле місце, щоб воно підійшло. Далі для начинки, з капусти вижати розсіл та нарізати її. Нарізати цибулю та смажити її до золотистого кольору.
Потім викласти в цибулю капусту та зменшити вогонь. Збільшене в об’ємі тісто викласти на посипану мукою дошку та скатати з нього кульки однакових розмірів. Кожну кульку розкачати з допомогою качалки висотою приблизно 0,7 сантиметра.
У центрі кружечка викласти начинку та скріпити краї. Потім викласти пиріжки на деко, змащене маргарином. Залишити приблизно на 15-20 хвилин. Збити віничком яйце чи тільки окремо жовток і змастити поверхню кожного пирога за допомогою кулінарної кісточки. Помістити деко в розігріту до 200°С духовку та випікати.