![Домашні курячі сосиски](https://img3.zakaz.ua/upload.version_1.0.7764c78a3e33ce2e19b0f5b6dbfb307d.350x350.jpeg)
Домашні курячі сосиски
- 1. Куряче філе — 350 г.
- 2. Молоко — 150 мл.
- 3. Мелений коріандр — 3 г.
- 4. Мелений мускатний горіх — 3 г.
- 5. Мелена солодка паприка — 3 г.
- 6. Мелений чорний перець — 3 г.
- 7. Часник — за смаком
- 8. Сіль — за смаком
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Куряче філе нарізати невеликими шматочками, залити холодним молоком та залишити на 30 хвилин. Після цього ретельно подрібнити блендером до однорідного фаршу. Спеції подрібнити з сіллю та часником. Отриманий фарш змішати з приготованими спеціями.
Викласти фарш в кондитерський мішок або просто в міцний пакет. Викладати сосиски на плівку через кондитерську насадку з широким круглим отвором, або просто зрізавши куточок в пакеті. Майбутню сосиску загорнути щільно у плівку, намагаючись, щоб всередину не потрапило повітря, кінці зав'язати.
Якщо сосиски потрібно варити одразу, то перед цим слід витримати їх у холодильнику 1-2 години. А ще можна їх заморозити і потім варити не розморожуючи, опускаючи в киплячу воду (при слабкому кипінні води). Варяться вони видко, в залежності від того, якої довжини та товщини вийшли.