![Хек у золотистій скоринці](https://img2.zakaz.ua/upload4a76bd7132831c06431a0d049eeea4fc.jpg.350x.jpg)
Хек у золотистій скоринці
- 1. Хек — 500 г
- 2. Куряче яйце — 2 шт.
- 3. Соняшникова рафінована олія — 100 мл
- 4. Сіль — за смаком
- 5. Борошно кукурудзяне — 100 г
- 6. Перець чорний мелений — за смаком
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Рибу миємо, очищаємо при необхідності від луски і нутрощів, вирізаємо всі плавники і нарізаємо невеликими шматочками.Посипаємо шматочки хека сіллю і чорним меленим перцем.
У невелику миску вбиваємо курячі яйця. Перемішуємо їх виделкою. Можна додати дрібку солі, якщо риба посолена недостатньо.
Шматочки хека занурюємо в яєчну суміш. Нам необхідно, щоб шматочки хека були повністю покриті яєчною сумішшю, тому добре їх занурюємо, кілька разів при цьому перевертаючи.
У тарілку насипаємо кукурудзяне борошно. Викладаємо в нього рибу в яйці. Обвалюємо шматочки риби в кукурудзяному борошні з усіх боків.
Відразу ж викладаємо підготовлену рибу на розпечену сковорідку з соняшниковою рафінованою олією.
Обсмажуємо шматочки хека на середньому вогні з усіх боків до золотистої скоринки.
Обсмажену рибу викладаємо на тарілку і подаємо до столу!