Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти російська плита хліб осінь › Батон фарширований оселедцем і яйцями
Батон фарширований оселедцем і яйцями

Батон фарширований оселедцем і яйцями

Ця оригінальна закуска готується швидко і просто з доступних продуктів, які практично завжди є в холодильнику. Фарширований батон - відмінна закуска, яку можна подати на святковий стіл, взяти на природу або ж - на сніданок або обід. Відмінна альтернатива звичним гарячим бутербродам. Для приготування цього рецепту краще використовувати батон щільної текстури, а не повітряний. Також батон краще використовувати не свіжий, а вчорашній. Якщо батон буде занадто м'яким, то начинка вийде занадто важкою. Подають фарширований батон до столу гарячим, розрізавши на порційні шматочки.

Кількість порцій 5
Час приготування 75 хв

  1. 1. Оселедець слабосолений — 0,5 шт.
  2. 2. Батон білий — 0,5 шт.
  3. 3. Яйце куряче — 1 шт.
  4. 4. Сир плавлений — 100 г.
  5. 5. Масло вершкове — 3 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Батону необхідно після покупки день підсушитися трохи, оскільки м'який погано нарізати. Яйце відварити круто, остудити в холодній воді. У оселедця видалити кістки і шкірку.

  2. Розрізати батон на дві частини уздовж. Витягнути м'якоть, перекласти її окремо в миску. Кожну половину батона промазати м'яким вершковим маслом, залишки масла додати до м'якоті батона. Яйця очистити, розрізати вздовж на дві половини.

  3. В одну половину батона викласти оселедець, залишки також додати в миску до м'якоті і масла. У другу половину батона викласти половинки яйця, розрізом вгору.

  4. У миску з м'якоттю батона додати плавлений сир, подрібнити за допомогою блендера суміш у мисці. Однорідну масу після блендера розділити на 2 частини, якими необхідно заповнити обидві частини батона.

  5. З'єднати дві половини батона, ретельно притиснути, щоб не розпалося. Обернути батон харчовою плівкою, покласти в холодильник на ніч.