Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти близькосхідна близькосхідна м'ясо › Люля-кебаб з курячого фаршу
Люля-кебаб з курячого фаршу

Люля-кебаб з курячого фаршу

Всі знають, або хоча б чули про цю знамениту страву із гарячих східних країн. Довгі м'ясні палички, трохи схожі на сосиски, які багаті на приправи і спеції, як заведено на батьківщині цієї страви. Не складно здогадатися, що там, звідки ця страва родом, її найчастіше готують із баранини. І смажать на вогнищі. Щоб приготувати люля-кебаб в домашніх умовах, скористайтеся нашим рецептом. Плюс до всього, курка не така жирна, як баранина, та й готується швидше. А щоб доповнити страву, пропонуємо подавати її з замаринованою цибулею і, звичайно ж, перцем - для гостроти. Влаштуйте собі вечір східної кухні та пориньте у її атмосферу з люля-кебаб.

Кількість порцій 4
Час приготування 60 хв

  1. 1. Куряче філе — 600 г.
  2. 2. Оцет винний білий — 2 ст. л.
  3. 3. Паприка солодка мелена — 0.5 ч. л.
  4. 4. Перец чорний мелений — 0.5 ч. л.
  5. 5. Петрушка свіжа — 20 г.
  6. 6. Сіль — 1 ч. л
  7. 7. Часник — 2 зуб.
  8. 8. Цибуля — 2 шт.
  9. 9. Олія соняшникова рафінована — 2 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Куряче філе нарізати дрібними шматочками і перемолоти через м'ясорубку разом з часником. Перед тим, як подрібнювати м'ясо потрібно його добре обсушити.

  2. Цибулю і петрушку дуже дрібно нарізати.

  3. У курячий фарш додати петрушку, цибулю, чорний перець. Добре посолити і розмішати до гладенької маси. Дати фаршу настоятись, приблизно 15 хвилин. Накрити його і поставити в холодильник на ніч.

  4. Потім необхідно замаринувати цибулю. ЇЇ потрібно нарізати тонкими півкільцями і промити під проточною водою, злегка прим'яти. Потім залити оцтом і трохи посолити. Вона повинна постояти 10 хвилин.

  5. З готового фаршу сформувати мокрими руками довгенькі ковбаски.

  6. Підсмажити люля-кебаб в невеликій кількості олії, перевертати потрібно постійно, для рівномірного прожарювання.

  7. Подавати його з маринованою цибулею, посипати паприкою.