Рис для суші
- 1. Рис для суші — 400 г.
- 2. Вода — 500 мл.
- 3. Рисовий оцет — 50 мл.
- 4. Цукор — 30 г.
- 5. Сіль — 10 г.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Насипати рис в посуд, залити холодною водою і гарненько промити його. Злити воду і залити свіжу, знову промити рис. Повторити процедуру доти, доки вода не стане прозорою.
Промитий рис покласти в глибоку каструлю і залити холодною водою з розрахунку 250 мл. води на кожну чашку рису. Поставити каструлю на плиту і довести до кипіння на максимальному вогні. Після того як вода закипить, зменшити силу нагріву до мінімального і залишити на 12 хвилин. Коли рис повністю вбере в себе воду (це має статися після 12 хв.) прибрати каструлю з вогню і залишити настоятися ще 15 хвилин.
Поки рис настоюється, приготувати для нього заправку. На дві чашки рису знадобиться 50 мл. рисового оцту, 30 г. цукру і 10 г. солі. Розчинити сіль і цукор в оцті, попередньо нагрівши оцет. Не перестаратися з нагріванням, оцет потрібно нагріти лише злегка.
Викласти рис (він повинен бути гарячим) рівним шаром і вилити на нього заздалегідь приготовлену заправку. Потім взяти дерев'яну лопатку і дуже обережно перемішати рис для того, щоб заправка ввібралася в нього рівномірно. Тепер залишилося лише дати рису охолонути.