Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти японська › Японський рибний бульйон умеван
Японський рибний бульйон умеван

Японський рибний бульйон умеван

Любите екзотику? У такому випадку Вам варто спробувати японський рибний бульйон умеван. Що в ньому особливого? – запитаєте Ви. – Бульйон як бульйон. А ось і ні. До його складу, крім риби, яку, до речі, можете використовувати як білу, так і червону, входить соєвий соус, який і надає характерний колір супу, а також морська капуста, гриби і традиційний для Японії, корисний, дієтичний продукт – тофу або, якщо простіше говорити – соєвий сир. Його пружна текстура легко вбирає смаки і аромати продуктів, з якими його готують. Сам по собі сир має нейтральний смак, але, тим не менш, він вважається одним з найпопулярніших делікатесів азіатської кухні, який подарує Вам нові смакові відчуття.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Риба — 300 г
  2. 2. Капуста морська — 50 г
  3. 3. Печериці — 200 г
  4. 4. Тофу — 200 г
  5. 5. Сіль — за смаком
  6. 6. Лимон — 1 шт.
  7. 7. Соус соєвий — 20 мл
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Тофу віджати від зайвої рідини і нарізати кубиками. Рибу помити, відділити м'ясо від кісток. М'якоть риби підсмажити на сухій сковороді.

  2. Печериці помити і нарізати скибочками. Відварити тофу в підсоленій воді протягом 5 хвилин. Потім додати туди печериці і варити близько 10 хвилин.

  3. Влити соєвий соус, додати морську капусту і рибу. Варити 5 хвилин, потім додати скибочки лимона. Вимкнути вогонь і дати настоятися супу хвилин 15.