![Вершкова паста з шинкою](https://img2.zakaz.ua/upload.version_1.0.4181606c08d91a962cf6c0d4f6358573.350x350.jpeg)
Вершкова паста з шинкою
Вам набридли одноманітні макарони або локшина? Тоді приготуйте смачну страву – вершкову пасту з шинкою. Паста, безсумнівно, є одним з найбільш популярних і улюблених страв в Італії. Приготувати її зовсім нескладно. Ароматна заправка з ніжних вершків, грибів і помідорів черрі робить цей рецепт по-особливому вишуканим і святковим. Пікантність і м'який смак страві надають соковиті скибочки шинки, спаржа і зелений горошок. Завершує образ стружка гострого пармезану і листя свіжої петрушки. І наостанок порада: на етапі приготування вершкового соусу додайте трохи часнику. Обсмажте його разом з іншими інгредієнтами. І ваша страва заграє новими смаковими нотками.
- 1. Спаржа — 300 г.
- 2. Вершкове масло — 2 ст. л.
- 3. Шинка — 120 г.
- 4. Гриби гливи — 300 г.
- 5. Морожений зелений горошок — 200 г.
- 6. Вершки — 200 мл.
- 7. Помідори черрі — 16 шт.
- 8. Паста — 450 г.
- 9. Пармезан — 100 г.
- 10. Петрушка — 2 ст. л.
- 11. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Цибулину дрібно нарізати і обсмажити в 1 ст. л. вершкового масла. Додати нарізані гливи і обсмажити 5 хвилин. Посолити гриби.
Спаржу нарізати великими шматками навскоси. Стебла без головок відварити в підсоленій воді 3 хвилини. Воду злити.
На сковороді в 1 ст. л. вершкового масла обсмажити шинку 2 хвилини, додати зелений горошок, головки спаржі і вершки. Все проварити 3 хвилини.
Додати смажені гриби, відварені стебла спаржі і дати покипіти 2 хвилини. Зняти з вогню і додати помідори черрі, розрізані навпіл.
Відварити пасту в підсоленій воді. Злити воду.
Викласти пасту в сковороду з соусом, акуратно перемішати і нагріти. Посипати петрушкою і пармезаном.