Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти італійська середній плита другі страви › Равіолі з яловичиною в курячому бульйоні
Равіолі з яловичиною в курячому бульйоні

Равіолі з яловичиною в курячому бульйоні

Равіолі - це стандартна і навіть, можна сказати, традиційна страва італійської кухні. Оскільки італійці - народ гарячий і пристрасний, їх страви містять досить багато спецій і різних приправ. Начинка в равіолі може бути найрізноманітнішою. У нашому рецепті використовується яловичина, обсмажена з вином, з овочами та пармезаном. Прекрасний набір продуктів для однієї страви. Колоритно, чи не так? Щоб зробити равіолі ще більш наваристими і ситними, в нашому рецепті їх варто варити не просто у воді, а у курячому бульйоні, тоді страва буде мати запах курятини (не дивлячись на те, що всередині яловичина). Перед подачею не забудьте петрушку або іншу зелень.

Кількість порцій 6
Час приготування 100 хв

  1. 1. Борошно пшеничне — 400 г.
  2. 2. Вода — 1 ст. л.
  3. 3. Яйця — 4 шт.
  4. 4. Яловичина — 500 г.
  5. 5. Цибуля — 1 шт.
  6. 6. Морква — 1 шт.
  7. 7. Селера — 1 шт.
  8. 8. Вино червоне сухе — 250 мл.
  9. 9. Олія оливкова — 50 мл.
  10. 10. Сир пармезан — 100 г.
  11. 11. Курячий бульйон — 500 мл.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Змішати борошно з сіллю, зібрати гіркою, в центрі зробити заглиблення, вбити три яйця, додати воду і виделкою перемішати їх з борошном. Замішати тісто близько 15 хвилин, накрити плівкою, дати відпочити півгодини.

  2. Овочі очистити, дрібно порізати, обсмажити на оливковій олії, додати м'ясо, нарізане шматочками. Потім обсмажити, при цьому перемішувати постійно. Далі залити вином, тушкувати на слабкому вогні одну годину, охолодити, процідити, викласти в блендер, посолити, збити, додати жовток одного яйця, пармезан і перемішати.

  3. Розкачати тісто, вирізати квадрати, викласти начинку на середину, зробити трикутник і після цього з'єднати два гострих кута.

  4. Варити в курячому бульйоні 4 хвилини, подавати з невеликою кількістю бульйона, зверху посипати петрушкою.