Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти італійська овочі літо › Італійський томатний соус
Італійський томатний соус

Італійський томатний соус

Якщо ви вирішили приготувати піцу, то без наявності цього соусу ваша місія нездійсненна. До того ж вельми простий у приготуванні італійський томатний соус може зробити чудеса з деякими з ваших страв. Наприклад, зваривши звичайні макарони та поливши цим соусом ви відразу ж додасте бали макаронам, тому що вони завдяки італійському соусу, перетворюються відразу в справжню італійську пасту! Ось такі неймовірні чудеса може творити цей простий у приготуванні соус. Я вже не кажу про його корисні властивості. Цей соус здатен оживити дуже багато страв. Сюди за смаком можна додавати різні інгредієнти, які подобаються вам. Наприклад, сюди можна покласти багато зелені або додати болгарський перець.

Кількість порцій 4
Час приготування 40 хв

  1. 1. Олія оливкова — 2 ст. л.
  2. 2. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  3. 3. Орегано — 1 ст. л.
  4. 4. Помідори консервовані — 800 г.
  5. 5. Паста томатна — 2 ст. л.
  6. 6. Помідори — 4 шт.
  7. 7. Цукор — 1 ст. л.
  8. 8. Часник — 2 зуб.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Спочатку потрібно розігріти у великій каструлі олію, додати до неї попередньо нарізану цибулю і роздавлений часник. Готувати все приблизно 8 хвилин.

  2. Потім додати сухе орегано, нарізати консервовані помідори, додати їх в соус. А потім покласти томатну пасту та цукор. Тушкувати отриману суміш 20 хвилин. Соус повинен загуснути.

  3. В цей час очистити свіжі помідори від шкірки і насіння, додати їх в соус. Готувати ще 2 хвилини.

  4. Приправити сіллю і меленим чорним перцем і подавати з макаронами або покривати соусом основу для піци.