Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти французька французька соус › Соус олійно-гірчичний
Соус олійно-гірчичний

Соус олійно-гірчичний

Не потрібно нікому доводити, що цікавий соус зможе перетворити найзвичайнішу страву, скажімо, овочевий салатик, на справжній шедевр кулінарного мистецтва, який підкорить всіх багатою палітрою вишуканих і неповторних смакових ноток. Хочемо поділитися з Вами рецептом однієї з таких чудо-заправок – олійно-гірчичним соусом. Простий у приготуванні і не вимагаючий дорогих компонентів, він додасть пікантний смак не тільки салатам, але і будь-яким м'ясним і рибним стравам, овочевим закускам. Таким соусом можна намазати скибочки свіжого хліба і зробити оригінальні бутерброди, які стануть доречні і на звичайному сімейному обіді, і на святковому столі. При цьому потрібно зменшити кількість олії, що додається.

Кількість порцій 4
Час приготування 15 хв

  1. 1. Яйця — 2 шт,
  2. 2. Оливкова олія — 100 мл
  3. 3. Гірчиця — 100 г
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Яйця відварити, відділити білки від жовтків, жовтки розім'яти виделкою.

  2. До жовтків додати оливкову олію і гірчицю, перемішати до однорідної консистенції.