Профітролі
- 1. Молоко — 1 склянка
- 2. Вершкове масло — 120 г + ще для змазування противня
- 3. Борошно — 200 г
- 4. Яйця — 4 шт.
- 5. Сіль — на кінчику ножа
- 6. Цукор — 1 ч.л.
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Духовку розігрійте до 200 ° С.
У молоко додайте сіль і цукор та закип'ятіть його.
Вершкове масло наріжте невеликими шматочками, покладіть в кипляче молоко і знову дайте йому закипіти.
Коли молоко закипить, не вимикаючи вогонь, швидко всипте борошно, постійно помішуючи масу.
Зменшіть вогонь і продовжуйте помішувати, поки маса не стане трохи блискучою.
Зніміть масу з вогню, трохи остудіть і по одному збивайте яйця (маса не повинна бути занадто гарячою, щоб вони не згорнулися), вимішуючи тісто. Після цього воно повинно трохи розпливатися.
Противень змастіть маслом і викладіть на нього профітролі, формуючи їх чайною ложечкою або видавлючи з кондитерського мішка.
Випікайте профітролі в духовці близько 15 хвилин - до золотистого кольору. Не відчиняйте духовку, щоб профітролі не осіли.
Готові профітролі остудіть і наповніть начинкою.