Цибулевий флан по-французьки
- 1. Вода — 1 ст. л.
- 2. Картопля — 150 г.
- 3. Цибуля ріпчаста — 3 шт.
- 4. Маргарин — 50 г.
- 5. Маслини — 8 шт.
- 6. Молоко — 100 мл.
- 7. Борошно — 250 г.
- 8. Сіль — за смаком
- 9. Чорний мелений перець — за смаком
- 10. Сир твердий — 200 г.
- 11. Філе анчоусів — 4 шт.
- 12. Яйця — 3 шт.
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Картоплю помити, очистити і відварити цілим. Остудити і натерти на тертці.
Для тіста змішати борошно, картоплю і маргарин. Додати воду і швидко замісити тісто. Поставити в холодильник на 1 годину.
Цибулю очистити і нарізати кільцями. Розтопити маргарин, просмажити цибулю. Охолодити.
Натерти сир. Змастити форму для пирога маргарином. Розкачати тісто, викласти у форму, проткнути в декількох місцях виделкою. Поставити в холодильник на 15 хвилин.
Розігріти духовку до 200°C. Запікати оболонку для пирога 10 хвилин.
Збити яйця і молоко, додати сир. Приправити сіллю, перцем. З'єднати з цибулею. Вилити начинку в оболонку пирога. Розрізати філе анчоусів уздовж.
Оформити флан анчоусами і маслинами. Запікати 25 хвилин 150°C.