Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська сир осінь › Смажений адигейський сир
Смажений адигейський сир

Смажений адигейський сир

Смажений сир - дуже поширене блюдо в Європі. Смажений адигейський сир - це ситна гаряча закуска, відмінний варіант на сніданок, але цілком може бути і повноцінною стравою до обіду. Одна з важливих переваг - швидкість його приготування. Страва має кислий молочний присмак, сирну консистенцію, соковитість і рум'яну скоринку. Обов'язкова вимога при приготуванні - уникати рослинних масел і користуватися вершковим, причому бажано - топленим. Ця страва збагачене білками і кальцієм, так що воно не тільки порадує своїм апетитним виглядом, але і принесе користь нашому організму.

Кількість порцій 4
Час приготування 25 хв

  1. 1. Адигейський сир — 500 г.
  2. 2. Кукурудзяне борошно — 3 ст. л.
  3. 3. Олія — за смаком
  4. 4. Сіль — щіпка
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Сир нарізати пластинами. Насипати в миску кукурудзяного борошна і щіпку солі. Перемішати.

  2. В окрему посудину налити води. Занурити в неї шматочки сиру. Потім обваляти їх у борошні.

  3. Викласти адигейський сир в розігріту сковороду з олією. Обсмажити з двох сторін по 2 хвилини з кожної. Подавати з сирими овочами.