Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська другі страви риба весна › Зелена квасоля з фореллю, яйцями і вершковою брюссельською капустою
Зелена квасоля з фореллю, яйцями і вершковою брюссельською капустою

Зелена квасоля з фореллю, яйцями і вершковою брюссельською капустою

Прекрасний вибір літньої легкої вечері або обіду. Крім того, така страва порадує ваш організм користю. Адже, складається страва з продуктів, які є чемпіонами за хімічним складом мікроелементів. Брюссельська капуста вважається цінною завдяки унікальному набору вітамінів. В ній містяться вітаміни групи В - В1, В2, В6, В9, каротин, вітамін РР і, звичайно ж, вітамін С, вміст якого в цьому виді капусти у багато разів вищий, ніж у будь-якому іншому. Квасоля дуже багата білками і вітамінами, а петрушка сприяє кращому перетравленню і засвоєнню страви в цілому. Такий повноцінний і насичений усіма необхідними мікроелементами салат можна вживати влітку взагалі в якості основної страви.

Кількість порцій 1
Час приготування 15 хв

  1. 1. Квасоля зелена стручкова — 100 г.
  2. 2. Яйце куряче — 1 шт.
  3. 3. Форель — 50 г.
  4. 4. Суміш салатного листя — 25 г.
  5. 5. Цибуля червона — 0,25 шт.
  6. 6. Часник — 1 шт.
  7. 7. Петрушка — 10 г.
  8. 8. Олія оливкова — 50 мл.
  9. 9. Лимони — 0,5 шт.
  10. 10. Капуста брюссельська — 75 г.
  11. 11. Масло вершкове — 20 г.
  12. 12. Соус соєвий — 10 мл.
  13. 13. Сіль — за смаком
  14. 14. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Влити воду в каструлю, додати сіль, поставити на вогонь, всипати в каструлю квасолю. Варити до готовності. Після, остудити. Часник розчавити, змішати з оливковою олією, соком половини лимона і подрібненою петрушкою.

  2. Змішати в мисці салатне листя, квасолю, нарізану цибулю півкільцями, нарізані шматочки форелі і нарізані навпіл яйця. Заправити суміш у мисці оливково-лимонним соусом.

  3. В окремій каструлі зварити капусту в підсоленій воді, злити воду з каструлі, повернути на вогонь, додати вершкове масло, розтопити.

  4. Влити соєвий соус в каструлю з капустою та олією, перемішати. Додати капусту до салату з квасолі з рибою.