Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська яйця весна › Запіканка з кукурудзи
Запіканка з кукурудзи

Запіканка з кукурудзи

Останнім часом великої популярності в кулінарії придбала консервована кукурудза. Її часто використовують у приготуванні салатів і гарнірів. Також вона зустрічається в рецептах запіканок. Запіканка з кукурудзи - дуже ніжна, ароматна і досить ситна. Вона проста в приготуванні, не вимагає попередньої термообробки компонентів, всі складові рецепту потрібно просто перемішати. Запіканку подають остиглою або гарячої, як самостійну страву з будь-яким салатом і соусом на сніданок, обід або вечерю. Часто її комбінують з м'ясом, рибою або свіжим овочевим соком. Все залежить від вашого смаку.

Кількість порцій 2
Час приготування 75 хв

  1. 1. Кукурудза консервована — 200 г.
  2. 2. Молоко — 4 ст. л.
  3. 3. Борошно пшеничне — 1,5 ч. л.
  4. 4. Вершки 35% — 3 ст. л.
  5. 5. Пекарський порошок — за смаком
  6. 6. Сіль — за смаком
  7. 7. Яйце куряче — 2 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Збити в мисці яйця. Поступово ввести в яйця борошно і пекарський порошок, влити молоко і вершки, сіль, постійно змішуюючи при цьому.

  2. Кукурудзу подрібнити в блендері, після чого також додати в миску до решти інгредієнтів.

  3. Духовку розігріти до 190°C. Змастити форму для випікання маслом, викласти кукурудзяну масу, розрівняти. Випікати 1 годину.