Запечений перець в маринаді
- 1. Болгарський перець — 1 кг.
- 2. Часник — 5 зубчиків
- 3. Оливкова олія — 150 мл.
- 4. Зелень базиліка — 1 пучок
- 5. Сік лимона — 1 ст. л.
- 6. Бальзамічний оцет — 1 ч. л.
- 7. Cіль — за смаком
- 8. Чорний мелений перець — за смаком
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Перець вимити й укласти на духову решітку. Під решітку поставити деко, застелене фольгою. Це необхідно, щоб туди стікав сік з перцю.
Запікати перець у духовці, розігрітій до 250°С близько 20-25 хвилин. Під час випікання, перець потрібно 1 раз перевернути на іншу сторону.
Після випікання перець скласти в поліетиленовий пакет і щільно його зав'язати. Залишити на 10-15 хвилин.
Після чого зняти з перцю шкірку і розрізати на 4 частини, над мискою, бо там ще може бути сік. Також в миску вилити сік з деко і з пакета, де підходив перець. Перець скласти окремо від соку.
Для маринаду необхідно: часник очистити і дрібно нарізати; базилік вимити, добре висушити і також дрібно нарубати.
У миску з соком від перцю додати часник, базилік, сік лимона, за смаком оцет, сіль, перець і оливкову олію. Добре перемішати.
У глибоку миску викласти перець, а кожен шар полити маринадом. Маринад повинен повністю покривати перець.
Потім миску затягнути харчовою плівкою і прибрати її в холодильник на ніч.