Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська українська обід › Закуска з кабачків
Закуска з кабачків

Закуска з кабачків

Закуска з кабачків буде дуже доречна при будь-якій нагоді. Її можна подавати і до звичайного столу разом з якимось гарніром. Але можна також і під час якогось свята, як холодну закуску. Якщо ваша мета - просто добре провести час, то можна навіть подавати їх без гарніру, як за звичайним фуршетом. Завдяки яйцям і сиркам, які загорнуті в кабачок, закуска виходить досить ситною, і ваші гості не будуть голодними, але й переїдати теж ніхто не буде. Що ж до кабачків, то вони дуже соковиті і насичені вітамінами, які потрібні нашому організму. Тому спробуйте скомбінувати приємне з корисним - приготуйте смачну закуску з кабачків.

Кількість порцій 2
Час приготування 20 хв

  1. 1. Кабачок — 1 шт.
  2. 2. Майонез — 100 г.
  3. 3. Плавлений сирок — 1 шт.
  4. 4. Часник — 4 зуб.
  5. 5. Зелень — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Кабачки нарізати уздовж завтовшки 5 мм. Обваляти кожну скибочку в борошні та обсмажити в олії до золотистої скоринки.

  2. Яйце відварити і порізати на кубики. Часник очистити і видавити на пресі для часнику. Сирок натерти на терці. Змішати яйця, часник і майонез.

  3. Змастити кожен шматочок кабачка начинкою і згорнути рулетиком, посипати зеленню.