Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська яблука вегетаріанські страви › Яблучне печиво із вівсяних пластівців
Яблучне печиво із вівсяних пластівців

Яблучне печиво із вівсяних пластівців

Пироги з начинкою з яблук готувала, напевно, кожна господиня, а спробуйте приготувати яблучне печиво, причому печиво вівсяне. Треба зауважити, що вівсяне печиво всі люблять за ні на що не схожий, особливий смак, а з яблучним інгредієнтом до цього смаку додадуться нові смакові нотки. Запропоноване печиво без використання борошна та яєць. Основні інгредієнти - вівсяні пластівці і яблучне пюре з додаванням меду, оливкового масла, фундука та родзинок. Смачно і дуже корисно! Інгредієнти корисні всі, як на підбір. Якщо Ви - прихильник здорового харчування, цей рецепт для Вас. Дуже простий рецепт дозволить навіть господаркам, які не мають досвіду у випічці, приготувати це оригінальне печиво.

Кількість порцій 12
Час приготування 45 хв

  1. 1. Яблучне пюре — 200 г.
  2. 2. Ваніль — 1 пакетик
  3. 3. Кориця — 1 ч. л.
  4. 4. Оливкова олія — 25 мл.
  5. 5. Мед — 2 ст. л.
  6. 6. Вівсяні пластівці — 400 г.
  7. 7. Фундук — 50 г.
  8. 8. Родзинки — 50 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Розігріти духовку до 160°С. Горіхи подрібнити.

  2. З'єднати пюре, ваніль, корицю, масло і мед. Додати пластівці, горіхи і родзинки.

  3. Вимішати суміш руками, всі інгредієнти повинні добре з'єднатися один з одним. Сформувати 12 кульок. Злегка розплющити печиво.

  4. Випікати 30 хвилин, охолодити.