Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська овочі осінь › Овочеве рагу з грибами
Овочеве рагу з грибами

Овочеве рагу з грибами

Овочеве рагу з грибами - дуже оригінальна і актуальна страва. Вона порадує вас своїм ніжним смаком. До того ж вона низькокалорійна і не містить м'яса. А значить вона добре підійде для вегетаріанців, людей, які бажають скинути зайву вагу або ж просто стане відмінною альтернативою в піст. Адже погодьтеся, що в піст, особливо в перші дні, дуже легко придумувати різні страви. Але потім фантазія трошки вичерпується. Але ця страва не набридне вам ні в піст, ні в звичайний день. Крім того, страва дуже поживна і корисна. Її можна подавати, як основну страву, а для тих, хто не дотримується ні дієти, ні посту її можна подавати, як гарнір до м'яса. Страва виходить смачною. Її ніжний овочевий смак дуже добре підкреслює біле вино.

Кількість порцій 8
Час приготування 50 хв

  1. 1. Цвітна капуста — 1 качан
  2. 2. Морква — 2 шт.
  3. 3. Цибуля — 2 шт.
  4. 4. Помідори — 2 шт.
  5. 5. Часник — 2 зубчика
  6. 6. Печериці — 300 г.
  7. 7. Сушена паприка — 2 ст. л.
  8. 8. Орегано — 0,5 ч. л.
  9. 9. Базилік — 0,5 ч. л.
  10. 10. Чебрець — 0,5 ч. л.
  11. 11. Мелений духмяний перець — 0,5 ч. л.
  12. 12. Біле сухе вино — 150 мл.
  13. 13. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Качан цвітної капусти розділити на невеликі суцвіття. Цибулю, помідори та моркву порізати невеликими шматочками.

  2. Печериці порізати на половинки. Зубчики часнику дрібно порізати і змішати з овочами. Поставити на вогонь на 10 хвилин.

  3. Через 10 хвилин влити в овочі вино, додати спеції, посолити за смаком, накрити кришкою і тушкувати на маленькому вогні 30 хвилин.