Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська плита європейська гарбуз › Варення із гарбуза і брусниці
Варення із гарбуза і брусниці

Варення із гарбуза і брусниці

Варення - всім знайоме з дитинства, корисне солодке частування. У кожній родині намагаються приготувати його побільше і посмачніше. Але крім традиційних, які стали давно звичними видів цих ароматних ласощів з'являються нові, цікаві рецепти. Запропонований рецепт із їх числа. Завдяки незвичному, але дуже цікавому поєднанню брусниці та гарбуза, варення виходить смачним і корисним. А наявність в рецепті кориці і гвоздики забезпечує варенню із гарбуза і брусниці тонкий приємний аромат.

Кількість порцій 8
Час приготування 60 хв

  1. 1. Гарбуз — 500 г.
  2. 2. Брусниця — 1 кг.
  3. 3. Цукор — 250 г.
  4. 4. Кориця — 5 г.
  5. 5. Гвоздика — 2 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Брусницю перебрати, промити, відкинути на сито і дати стекти воді.

  2. Потім брусницю засипати цукром і варити 30 хвилин, часто помішуючи.

  3. Гарбуз очистити, нарізати шматочками, з'єднати з брусницею, додати гвоздику і корицю.

  4. Готовність визначити по м'якості гарбуза.