Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська європейська сир › Ванільна сирна запіканка
Ванільна сирна запіканка

Ванільна сирна запіканка

Нижче наведено саме той рецепт, який прийнято вважати за основу сирної запіканки, з необхідним пропорційним поєднанням. Основний рецепт, який вже ви можете змінювати на власний смак. Додавати і подавати запіканку можна з чим завгодно. Додати можна цукати, шматочки шоколаду, горіхи, родзинки. На дно запіканки можна покласти мюслі або печиво з вершковим маслом, тоді у запіканки буде смачна, трохи хрустка основа. Також, за бажанням, в саму запіканку або на дно можна покласти фрукти (наприклад, банани, яблука, ягоди, шматочки запеченого гарбуза зі спеціями). Подавайте її теплою чи охолодженою, зі сметаною, соусами, джемами.

Кількість порцій 6
Час приготування 25 хв

  1. 1. Кисломолочний сир — 750 г.
  2. 2. Сметана — 200 г.
  3. 3. Цукор — 30 г.
  4. 4. Яйце куряче — 3 шт.
  5. 5. Цукор ванільний — 30 г.
  6. 6. Борошно пшеничне — 20 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Яйця збити з цукром в пишну масу. Додати до яєчної суміші сметану, протертий через сито сир і добре перемішати. Просіяти борошно і додати до сирної маси. Довести тісто до однорідної консистенції.

  2. Духовку розігріти до 200°C. Сирне тісто викласти у форму (заповнювати на 3/4) і поставити в духовку. Випікати запіканку близько 25-30 хвилин.