Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська консервація гарбуз осінь › Гарбузовий сік із м'якоттю
Гарбузовий сік із м'якоттю

Гарбузовий сік із м'якоттю

Сік із гарбуза - це друг імунітету. Організм особливо потребує вітамінів, які містяться в цьому помаранчевому овочі - калій, фосфор, клітковина, пектин і багато інших корисних речовин, якими його нагородила природа. Гарбузовий сік не поступається свіжому овочу, ні за корисними властивостями, ні за смаковими. Особливо виручає "помаранчевий коктейль" в зимовий період, коли людський організм особливо потребує "допінга" у вигляді вітамінів. Усього лише 300 г. соку задовольнить організм необхідними вітамінами. Унікальний овоч із унікальними можливостями. Якщо при отриманні соку вам, щось не буде вистачати (смакових відчуттів), то можна додати до нього морквяний або лимонний сік (декілька крапель). Помаранчевий настрій і джерело здоров'я вам забезпечено!

Кількість порцій 2
Час приготування 30 хв

  1. 1. Гарбуз — 2 кг.
  2. 2. Цукор — 200 г.
  3. 3. Лимонна кислота — 3 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Спершу гарбуз слід очистити від шкірки і насіння, потім помити. Натерти на великій терці, або як варіант нарізати дрібними (довільними) скибочками. Викласти в каструлю і залити водою, покриваючи повністю овоч.

  2. Коли гарбуз розм'якшиться, його треба протерти через сито або подрібнити за допомогою блендера. Розігріти суміш до температури 80ºС. Як тільки гарбузовий сік буде готовий додати до нього цукор, лимонну кислоту і знову помістити на вогонь. Довести до кипіння і розлити в підготовлені банки.