Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська плита салати › Салат із тунця і квасолі
Салат із тунця і квасолі

Салат із тунця і квасолі

Іноді хочеться чогось незвичайного, легкого та смачного. Представляємо вам рецепт приготування салату із тунця і квасолі. На перший погляд може здатися, що даний склад салату не зовсім сумісний і здивувати ні чим не здатний. Але це не так. Адже, навіть із самих звичайних інгредієнтів можна зробити незвичайний і смачний салат. Квасоля і тунець, на перший погляд, здаються тут не зовсім сумісними, але саме вони дають той незвичайний і ні з чим не порівнянний смак. Найголовніше в кулінарії - це не боятися експериментів і тоді у вас вийде в підсумку така незвичайна і смачна страва, як наш салат. Можна красиво і акуратно прикрасити наш салат зеленню і ось наша мила страва готова до подачі на святковий стіл.

Кількість порцій 4
Час приготування 150 хв

  1. 1. Тунець — 1 банка
  2. 2. Квасоля — 150 г.
  3. 3. Огірок — 1 шт.
  4. 4. Яйця — 2 шт.
  5. 5. Петрушка — за смаком
  6. 6. Лимон — 1 шт.
  7. 7. Соняшникова олія — за смаком
  8. 8. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Квасолю залити холодною водою і залишити на ніч замочуватися.

  2. Змінити воду для квасолі, поставити квасолю варитися. Варити протягом 1,5-2 години, до повної готовності. У самому кінці варіння посолити.

  3. Відварити яйця. Огірок порізати дрібними кубиками.

  4. Петрушку дрібно порізати.

  5. У салатницю покласти шматочки тунця (рідину злити), трохи розім'яти виделкою.

  6. До тунця додати огірок, квасолю і петрушку.

  7. Полити соняшниковою олією і лимонним соком (2 ст. л.) Перемішати, при необхідності трохи посолити.

  8. Зверху викласти часточки варених яєць.